Литиево-йонна революция

Невероятно лека батерия с увеличен пробег.

The NIU N-Series използва най-съвременните литиево-йонни батерии от Panasonic с двегодишна гаранция. С тегло от само 10 кг, лесно може да носите NIU батерията за повторно зареждане в дома/офиса. Акумулаторната батерия 29aH е напълно заредена за шест часа, осигурявайки обхват от 50-70км , или около четири типични дни на градско пътуване.

80км увеличен градски пробег

N-серията ви дава 50-80 км пробег с едно зареждане. Това не е просто скутер, а нов начин да пътувате в града. Карайте го до работа, забавлявайте се през уикенда, или просто преоткрийте града. Бъдещето на градското придвижване днес.
NIU: Бъдещето на градското придвижване днес.

BOSCH + Система FOC Power Train

Оптимизирана немска прецизност

Обединихме се с BOSCH, за да създадем ултра-ефективен и интелигентен двигател, който да изведе електрическите скутери в бъдещето.  В центара на това съдрудничество е разработената от NIU система “Field-Oriented Control”, която персонализирахме за 1800W двигател BOSCH за оптимозирана консумация на енергия. Свързахме FOC оптимозирания двигател с двойна спирачна система EBS, за да рециклираме мощност обратно в системата. Когато спирате, вие зареждате.

Семпъл & Елегантен

Нашата философия за дизайна е, че по-малкото е повече. Крайният ни продукт е кулминация на стабилно и мощно превозно средство, като същевременно остава елегантно и семпло.

Дизайн & Майсторска изработка

Занаятчийството е в основата на нашия промишлен дизайн. Вярваме, че технологичните ни иновации се въвеждат в действие, когато се обърне особено внимание на инжинерството, което се намира под кожата на N-Series.

NIU приложението

Интелигентност в реално време

GPS/Анти-кражба/Дистанционно проследяване/Диагностика на скутера/Помощен център

NIU APP осигурява видимост в реално време на състоянието на вашата N-серия. Може да не виждате скутера си, но чрез нашата функция за проследяване срещу кражба, имате спокойствието, че той е в безопасност. Може да проверите енергията в батерията, да следите последните си пътувания, да получавате незабавна актуализация за всички неизправности на вашия скутер, да намерите най-близкия сервиз и да получите достъп до ръководството за употреба само с няколко плъзгания в приложението…и това е само началото.

NIU гаранцията

N-Серията притежава двегодишна гаранция за литиево-йонната батерия и нейните компоненти. Собствениците на NIU могат да закарат скутера си на всяка регистрирана станция в техния район за стандартни ремонти и сервиз.