СПЕЦИФИКАЦИИ

НАПРАВЕН ЗА СКОРОСТ

NGT има три уникални режима на шофиране (SPORT, DYNAMIC и E-SAVE). Създали сме скутер, който ви позволява да карате по-бързо и по-безопасно във вашия град.

01 ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

ПО-БЪРЗ СКУТЕР

Промъкнете се през извитите улици на града или с лекота шофирайте по големи булеварди. В режим SPORT максималната скорост на NGT е 70 км/ч, което прави пътуването в градовете по-бързо от всякога.

70

НЕЗАБАВНО УСКОРЕНИЕ

Нашите немски партньори от BOSCH осигуриха специално пригоден двигател с номинална мощност от 3000w, за да получете незабавно ускорение от място.

ПО-ДОБРО ПРЕЖИВЯВАНЕ ПРИ ШОФИРАНЕ

Собственият FOC контролер на NIU динамично управлява мотора на Bosch, за да осигури плавно ускорение и невероятно преживяване при шофиране.

02 БАТЕРИЯ

ДВЕ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ БАТЕРИИ В ИНДУСТРИЯТА

NGT е оборудван с две високопроизводителни литиево-йонни батерии, които могат да бъдат свалени и заредени по всяко време. Двойните 60v35aH батерии са леки и преносими с достатъчно мощност за пробег от над 100 км, докато карате 70км/ч.

con8-bike

LED индикатор за нивото на батерията

Тегло: 11 кг

2 години гаранция, 5-годишен жизнен цикъл

Panasonic 18650 литиево-йонни батерии

Прогнозен Пробег*

170 км

NIU BMS: КОМПЛЕКСНА ЗАЩИТА НА БАТЕРИИТЕ

03 ДИЗАЙН

ДЕТАЙЛИ НА ДИЗАЙНА

ДИНАМИЧЕН ЦВЕТЕН ДИСПЛЕЙ

Новото интелигентно табло показва различни цветове за различните режими на шофиране, скорости и диагностика на превозното средство, за да ви даде ясна представа как работи скутерът ви.

THE N-SERIES REIMAGINED

NGT ви дава по-голяма гъвкавост за разходка по широките булеварди на големите градове със 70 км/ч, или превключете в режим DYNAMIC за по-бавен градски трафик.

ОПРОСТЕНИ ДЕТАЙЛИ И УПРАВЛЕНИЕ

Удобно за потребителя управление

USB порт за зареждане

Подвижни опори за крака

04 ТЕХНОЛОГИЯ

ЛЕСНИ ЗА ПОЛЗВАНЕ СМАРТ ФУНКЦИИ

ОБЛАКЪТ ECU: РАЗВИВАЩА СЕ „УМНА“ ПЛАТФОРМА.

ECU облакът на NIU е обновен до следващото поколение телематичен контролер версия 3.0. Функциониращ като „мозък“ на скутера, той следи, събира и анализира информацията за превозното средство десетки пъти в минута. Това ви позволява дистанционно да наблюдавате диагностиката на превозното средство и GPS системата против кражба. Освен това, функциите на OTA ви позволяват безжично да надстроите софтуера на вашия скутер, без да се налага да го карате в сервиз.

NIU APP: ВАШИЯТ ЛИЧЕН СКУТЕР МЕНИДЖЪР

Огромните възможности за съхранение на данни на ECU облакът ви позволяват да проверите в мобилното приложение 17 различни статуса на превозното средство като: местоположение, история на шофиране, състояние на скутера и статистика за мощността в реално време.  Получавате достъп за диагностика на превозното средство, предупреждения срещу кражба и кога е време за сервизно обслужване.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

05 БЕЗОПАСНОСТ

СИГУРНОСТ ЗА ВАШИЯ СКУТЕР

След като регистрирате вашия NIU чрез нашето приложение, всяко движение на превозното средство ще задейства аларми на скутера и ще изпрати предупреждения към телефона ви. С прецизното GPS позициониране можете да следите точното местоположение на скутерът ви по всяко време, само с едно докосване.

NIU СВЕТЛИНИ: ПО-БЪРЗИ,ПО-БЕЗОПАСНИ, ПО-СИЛНИ

От емблематичните Halo светлини до задните светлини, цялата LED система осигурява по-широк, по-безопасен и по-ефективен обхват на осветление. 360° осветление гарантира, че сте в безопасност през нощта.

CBS СПИРАЧНА СИСТЕМА

При внезапно спиране или в аварийна ситуация, спирачната система на CBS ще раздели спирачната сила между предните и задните спирачни дискове, намалявайки спирачния път и осигурявайки безопасно спиране при висока скорост.

06 КАЧЕСТВО

СЪЗДАДЕН ДА НОСИ УВЕРЕНОСТ

От външните пластмасови форми до вътрешната рамка, инвестираме в най-добрите материали и технологии за безопасност и дълготрайност.

УВЕЛИЧЕНА ВОДОУСТОЙЧИВОСТ

Ключовите елементи на скутера са използвани водоустойчиви компоненти. В дъждовно време контролните, сигналните и силовите кабели са обезопасени против късо съединение. С дълбочина на газене от 230мм, NGT е напълно готов за шофиране в дъжд и сняг.

230мм

Дълбочина на газене